Скандал във Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий преди изборите

...
Скандал във Великотърновския университет Св. Св. Кирил и Методий преди изборите
Коментари Харесай

Скандал в наш университет преди избора на ректор: Доц. Инджов: Аз бях в шок!

Скандал във Великотърновския университет " Св. Св. Кирил и Методий " преди изборите за нов ректор. Настоящият ректор, чийто втори мандат изтича, е направил застрашителен намек на свои сътрудници, в текстово известие, настояват засегнатите. 

Доц. доктор Иво Инджов получава известие по месинджър на 3-ти април вечерта, а наличието го шокира.

" Казва, че има съпротива в нашата катедра. Това е катедрата по “Журналистика и връзки с обществеността " в университета. Става въпрос за проф. Илияна Павлова, гл. ас. Георги Игнатов и Десислава Андреева, която след това стана доцент. Дословно изтъквам - идната настройка - аз ще съм зам. ректор по образователната работа, а те ще са от страната на булката, в случай че не се осъзнаят. Можеш да им подскажеш другояче ще го схванат по сложния метод ", описа доктор Иво Инджов от катедра " Журналистика и връзки с обществеността ".

Съобщението е изпратено от профила на ректора Христо Бонджолов. Доцентът е засегнат. Избира да е почтен с сътрудниците си, спрягани като " опозиционери ", и ги среща със наличието на известието.

" Аз в действителност бях в потрес. Университетът е институция. Университетът е място на свободния избор ", съобщи проф. доктор Илиана Павлова от катедра " Журналистика и връзки с обществеността ".

Ректорът на Великотърновския университет не е поискал да застане пред камера, заяви bTV. Обясни, че в този интервал е бил жертва на хакерска офанзива и адресант на известието е не той, а неприятел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР